Clafou-tarte

de kamy in Prajituri, 14 Iul 2011 | 3137 vizualizari

 

Am facut Clafoutis de piersici,am gustat putin,nu am cazut pe spate,asa ca am imbunatatit-o.

 

INGREDIENTE

  • blat(clafoutis)
  • 3 oua mari
  • 100 zahar
  • 150 faina
  • 200 lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 ling.coaja de lamaie+portocala,rasa
  • piersici
  • margarina ptr.uns
  • alte ingrediente
  • o budinca vanilie la rece OLE'
  • 1 plic tort gelle rosu
  • piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafou-tarte:

ptr.blat

Am mixat bine ouale cu zaharul,zaharul vanilat,am adaugat laptele,faina si la sfarsit,coaja rasa.

Am uns tava bine cu margarina,am pus compozitia si piersicile decojite si taiate cubulete.

Am dat la cuptorul incalzit in prealabil,pana a trecut testul scobitorii(la mine a durat 30 min)

Am scos blatul pe un platou si cand s-a racit am pus budinca de vanilie(pe care am preperat-o dupa instructiunile de pe plic,am ornat cu feli de piersica si am pus peste,gelatina rosie.

A iesit o super tarta cu o gramada de fructe.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafou-tarte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază

ieri la 09:42

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

pe 03.02 la 13:59

Pastrav la cuptor cu vegetale - Reteta simpla si savuroasa

pe 03.02 la 13:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura in doua culori - de post