Ciupercute umplute cu cascaval

de Krystyan Trendy in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2013 | 3078 vizualizari

 

Timp de preparare : 45 minute

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci cu pălărie mare
  • 1 ceapă
  • 150 g caşcaval
  • 1/2 ardei gras roşu
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
  • 50 ml ulei de măsline sau 25g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute cu cascaval:

Ciupercile se spală bine şi se rupe picioruşul - nu curăţaţi ciupercile de pieliţa de pe pălărie. 

Se lasă la uscat pe un şerveţel absorbant cu puţină sare aruncată peste ele. Picioruşele se spală bine şi se toacă mărunt. Ceapă roşie şi ardeiul gras se toacă mărunt şi se călesc cu picioruşele de la ciuperci în puţin ulei de măsline sau unt. 
 Se aruncă un praf de sare, piper şi boia de ardei dulce.
 Legumele nu se călesc foarte mult, doar până prind o nuanţa lucioasă. O tavă se unge cu unt si se tapeteaza cu faina, să nu se lipească ciupercile când sunt la cuptor.
 Umpleţi ciupercile cu legumele călite, însă nu prea mult pentru că trebuie să lăsaţi loc şi pentru caşcaval. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute cu sunca si pasta de branza