Ciuperci umplute cu telemea și mărar

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2016 | 5235 vizualizari

 

Aceleasi ciuperci de camp!!!:)

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci de camp
  • 150 g telemea de vaca
  • 1/2 legatura marar
  • parmezan (optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu telemea și mărar:

   Cuptorul se preincalzeste la 180 grade.

   Ciupercile se spala bine si se lasa la scurs.

   Telemeaua se taie cubulete. Fiecare ciuperca in parte se umple cu telemea si se presara deasupra marar tocat. Optional, puteti pune deasupra cate o fasie mica si subtire de parmerzan.

   Se coc la cuptor pentru aproximativ 40-50 minute.

   Se servesc cu frunze de ceapa tocate si presarate deaspura.

   Pofta Buna!

TIPS-URI

1

ciupercile de camp le puteti inlocui cu ciuperci champignon.

2

in cazul in care folositi ciuperci champignon atentie la timpul de gatire, va fi mai mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu telemea și mărar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

CameliaR 1

25.05.2016, 12:47

Bune!

stefy_a 1

25.05.2016, 13:36

imi place combinatia!

Rahela Velicu 1

28.05.2016, 09:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]