Ciuperci umplute cu peste

de ony in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 8813 vizualizari

 

este ceva inedit dar iese f f bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • o rosie
  • un gogosar acru
  • o ceapa
  • un file peste
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu peste:

se rup coditele ciupercilor,se toaca,si se pun la calit in 2-3 linguri de ulei impreuna cu ceapa si gogosarul taiat cubulete;fileul de peste se opareste apoi se marunteste si se pune in compozitie,se sareaza,se pipereaza, iar cand totul este gata se umplu ciupercile asezate in tava in prealabil. deasupra se taie cate o feliutza de rosie si se baga totul la cuptor. Cand sunt gata se servesc calde sau reci dupa preferinta. Din compozitia pentru umplutura mi-a mai ramas ,asa ca am adaugat putin suc de rosii si am realizat un sos pe care l-am servit alaturi de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec multicolor