Azi ma gandeam ce sa pregatesc ceva bun si repede pentru cina. Am deschis frigiderul,am vazut ciupercile si gata,m-am hotarat sa fac ciuperci umplute.
Am curatat ciupercile de pielita si le-am rupt coditele.
Am curatat si spalat ceapa si ardeiul capia.
Am tocat ceapa,coditele ciupercilor,ardeiul,sunca.
Am taiat branza telemea cuburi mici.
Am calit in cele 2-3 linguri de ulei, ceapa,am adaugat coditele ciupercilor,tocate.
Am lasat pe foc mic vreo 10 minute,amestecand din cand in cand.
Am adaugat si ardeiul capia tocat,pastrandu-mi putin pentru a pune deasupra,
pe ciuperci inainte sa le bag la cuptor.
Am mai lasat 5 minute pe foc dupa care le-am luat deoparte.
Am adaugat sare si piper dupa gust,ierburile aromate,
telemeaua cuburi si sunca tocata.
Am umplut ciupercile cu aceasta compozitie,am presarat deasupra ardeiul ramas
le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am bagat
in cuptorul preancalzit la 200 grade,pentru 12 minute.
Am scos tava afara,am presarat deasupra cascavalul ras dupa care,
am mai bagat ciupercile in cuptor pentru inca 10 minute.
Am scos ciupercile din cuptor,am presarat deasupra firicele
de cepsoara tocate si le-am servit calde.
Au fost foarte bune!
Pofta buna!