Ciuperci umplute

de Irina in Mancaruri de post, 23 Mar 2014 | 15187 vizualizari

 

Am spus de cate ori mi s-a ivit ocazia ca as inlocui carnea cu ciupercile fara probleme. Iata o reteta de ciuperci umplute, potrivita pentru perioada postului. O farfurie plina de culori, vitamine si arome!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci champignon
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • cateva fasii de ardei gras rosu
  • marar
  • patrunjel
  • 2-3 frunze de busuioc proaspat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile curatate si spalate bine le-am asezat intr-o tava gen Tefal (antiaderenta).

Am oprit doua ciuperci mai mari si le-am tocat cubulete.

La fel am procedat si cu ardeiul gras.

Ceapa si usturoiul le-am curatat si le-am taiat marunt, iar mararul, patrunjelul si busuiocul le-am tocat fin.

Intr-o tigaie am pus la calit, cu o lingura de ulei ciupercile tocate, ardeiul, ceapa si usturoiul. Am condimentat cu sare si piper si am amestecat.

Am umplut fiecare ciuperca cu cate o lingura de umplutura si am pus tava in cuptorul incins, pentru 15 minute.

La final, am scos ciupercile pe un platou si am presarat verdeata tocata fin peste ele. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de post, din masline negre