Am spus de cate ori mi s-a ivit ocazia ca as inlocui carnea cu ciupercile fara probleme. Iata o reteta de ciuperci umplute, potrivita pentru perioada postului. O farfurie plina de culori, vitamine si arome!
Ciupercile curatate si spalate bine le-am asezat intr-o tava gen Tefal (antiaderenta).
Am oprit doua ciuperci mai mari si le-am tocat cubulete.
La fel am procedat si cu ardeiul gras.
Ceapa si usturoiul le-am curatat si le-am taiat marunt, iar mararul, patrunjelul si busuiocul le-am tocat fin.
Intr-o tigaie am pus la calit, cu o lingura de ulei ciupercile tocate, ardeiul, ceapa si usturoiul. Am condimentat cu sare si piper si am amestecat.
Am umplut fiecare ciuperca cu cate o lingura de umplutura si am pus tava in cuptorul incins, pentru 15 minute.
La final, am scos ciupercile pe un platou si am presarat verdeata tocata fin peste ele.