Ciuperci la cuptor

de Panacris in Mancaruri de post, 7 Ian 2014 | 11053 vizualizari

 

Ciuperci, ciuperci și iar ciuperci! Cel mai bun înlocuitor al cărnii;) care e acceptat de Zmeii din dotare :))). Simplu și gustos!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cca. 1000 g,
  • sare cu mirodenii a la Panacris (http://www.bucataras.ro/retete/sare-cu-mirodenii-49813.html),
  • ulei de măsline.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor:

Pălăriile de ciuperci curățate se așează într-o tavă termorezistentă, se asezonează de sare aromată ( http://www.bucataras.ro/retete/sare-cu-mirodenii-49813.html), se stropesc cu puțin ulei de măsline și se dau la gătit în cuptorul preîncins cca. 20 de minute la 180 grade, neacoperit. Rapid, simplu și gustos. Se servesc ca atare sau ca și garnitură lângă alte preparate. Eu am servit cu mămăliguță ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Panacris 1

08.01.2014, 17:22

Mulțumesc Bucătărași pentru aprecieri!

Mihaela11_jo 1

09.01.2014, 20:49

Delicatese

Zamfira 1

17.01.2014, 22:26

Acestea sunt preferatele mele!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor