Ciuperci in sos cremos cu mustar

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2014 | 8508 vizualizari

COMENTARII (27)

portiadelumina 1

28.01.2014, 12:03

Cred că muştarul le dă un gust aparte. Merită încercat.

dantes 1

28.01.2014, 12:05

Foarte bune

Lorra 1

28.01.2014, 12:05

interesant

diaconta 1

28.01.2014, 12:12

ce deliciu

mihaelar63 1

28.01.2014, 12:20

Foarte buna combinatia de smantana - mustar la ciuperci Eu pun asa la ciorba de ciuperci

Bya Ralu 1

28.01.2014, 12:21

ce bine arata

deyutzky 1

28.01.2014, 12:22

buuuun

anca_rm 1

28.01.2014, 12:33

ce bunatate

babi5 1

28.01.2014, 12:39

Ela68 1

28.01.2014, 12:42

MAMAAAA, ce nebunie , yupyy, am voie sa mananc ciuperci

Bunica 1

28.01.2014, 12:47

O bunatate cu sos de mustar!

Dya Daniela Andrei 1

28.01.2014, 12:48

Imi plac foarte mult ciupercile!

ilinca_rox 1

28.01.2014, 12:51

super bunnn

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 12:57

grozave ciupercutele

MotanLaOale 1

28.01.2014, 13:06

Pushaa 1

28.01.2014, 13:10

- Andreea - 1

28.01.2014, 14:46

Irina 1

28.01.2014, 14:50

bune de tot!

- Andreea - 1

28.01.2014, 15:18

Alexandra Burz 1

28.01.2014, 15:38

- Andreea - 1

28.01.2014, 16:43

Rocsi 1

28.01.2014, 19:37

E super reteta ca si garnitura

simona72 1

29.01.2014, 08:35

Super idee mi-ai dat! Mustarul face minuni uneori.

Lia_ 1

29.01.2014, 08:41

am sa le incerc! favorita

- Andreea - 1

29.01.2014, 14:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cremvusti cu jamon pane