Ciuperci in aluat

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2013 | 4195 vizualizari

 

Am avut ciuperci ramase de la un alt preparat si nu stiam ce sa fac cu ele ! Iata ce am pregatit .............

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci de dimensiuni diferite
  • felii de sunca acelasi numar
  • 12 felii de cascaval dar pe dimensiunea ciupercilor nu prea mari
  • aluat de taietei de casa(1 ou,50ml apa,1 lingurita otet,sare si faina)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in aluat:

Ciupercile spalate se lasa la scurs intr-o sita.Se prepara aluatul numai ca eu am adaugat la acest aluat drojdie ca sa le pot coace in cuptor si nu altfel preparat.

Pentru fiecare ciuperca am luat din aluat dimensiunea unei nuci pe care am intins-o cu sucitorul dupa care pe mijloc am asezat sunca apoi ciuperca si peste ea cascavalul

Am tinut in tot acest timp aluatul cu compozitia in mana si am adus toate capetele aluatului catre mijloc.

Am pus fiecare ciuperca infasurata astfel in tava tapetata cu hartie de copt lasandu-le sa se dospeasca putin.

Intr-un castronel am batut cu furculita un ou si am uns din belsug fiecare gramajoara.

Se da la cuptor pana se rumenesc.Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.07.2013, 22:42

Ce faine

Lau 1

18.07.2013, 22:52

muffin_lover 1

02.08.2013, 22:49

Yum, yum!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu sunca, mozzarella si parmesan la cuptor