super bune si gustoase
Se curata ciupercile ,iar piciorusele se toaca.
Pieptul de curcan se toaca sau se taie bucatele foarte mici apoi se caleste in putin unt,dupa care se pun piciorusele de ciuperci tocate si se lasa sa se caleasca bine ,
se pune ardeiul tocat, rosu si verde,patrunjel tocat,sare si piper si se lasa sa fiarba cu putin apa .
Cand sunt toate calite bine ,apa scazuta, se pune telemeaua zdrobita cu furculita si pasta de tomate, se lasa sa mai dea un clocot si se stinge focul
Ciupercile (palarioarele) se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc 3-4 minute pe ambele parti in putin unt
Cand toate sunt pregatite se ia un vas de yana si se pun bucatele de unt apoi ciupercile (eu am pus 7)cu palarioarele in jos apoi se pune din compozitia cu pieptul de curcan ,se pune sa fie pline bine ,dupa care se pun celelalte7 bucatele peste ele(sa fie ca un sandwich)
Se pun fasii de cascaval in cruce pe fiecare si ardei (daca doriti)apoi se infige cate o scobitoare in fiecare si cate o rosie chery,
se da la cuptor pentru 15 minute
Se servesc atat simple cat si cu garnitura de orez,cartofi.............