Ciulama de ciuperci

de Zamfira in Mancaruri de legume, 4 Mar 2013 | 10708 vizualizari

COMENTARII (38)

Cris2711 1

05.03.2013, 00:08

vai,chiar ca vreau

Zamfira 1

05.03.2013, 00:12

Cris, cu drag te servesc!

Sidy 1

05.03.2013, 08:25

Cat de bine arata asacolorata !!! Eu o fac doar alba su smantana...
Grozav de buna trebuie sa fie cu mamaliguta alaturi

diana_k 1

05.03.2013, 08:39

imi plac ciupercile,foarte buna ciulamaua...

ianculubita 1

05.03.2013, 10:25

E buna,foarte buna si cu bulion;de regula se face alba ciulamaua!!

Bucatardinpasiune 1

05.03.2013, 13:09

Si eu tot alba stiam ca se face ciulamaua! Dar este interesanta si reteta ta! O s-o pun in practica!!!

Sim0na 1

05.03.2013, 14:48

buna

Zamfira 1

05.03.2013, 18:51

Sidy, merita sa incerci si cu bulion, un strop de culoare nu strica! multumesc

Zamfira 1

05.03.2013, 18:52

Diana Bucatardinpasiune Simona va multumesc!!!!!!

Bunica 1

05.03.2013, 23:03

Ai si mamaliga la ea......

susu 1

10.03.2013, 11:47

arata foarte bine, ce culoare minunata are

adry88 1

26.10.2013, 10:55

place mult

adela_64 1

26.10.2013, 15:18

Inghit in sec. Cred ca e o bunatate ! La favorite cu ea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de dovlecei