Ciorbita dreasa cu smantana

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 4 Noi 2010 | 4642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g aripi de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 galbenusuri
  • 100 g smantana
  • patrunjel
  • 1 lingurita de bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita dreasa cu smantana:

Carnea se spala si se pune intr-o oala cu apa la fiert;se ia spuma din cand in cand!Zarzavatul se toaca si se adauga la ciorba,lasandu-se sa fiarba.Se adauga borsul.Galbenusurile se amesteca cu smantana si se omogenizeaza.Focul se da la minim si se toarna amestecul in oala,amestecand energic!

Se serveste cu patrunjel tocat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita dreasa cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

gaby_duceag 1

04.11.2010, 23:23

ce-mi place cum arata-n vasul ala

La Ancuta 1

04.11.2010, 23:27

buna ciorbita si strachina de efect

nadina73 1

05.11.2010, 00:06

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca