Ciorbita de pui

de Rocsi in Ciorbe, 17 Feb 2010 | 6387 vizualizari

 

reteta e pentru 6-7 litri ciorba

 

INGREDIENTE

  • un pui de 1 kg si ceva sau 4 pulpe de pui
  • ardei rosu
  • ardeo verde
  • 1 morcov
  • o ceapa nu prea mare
  • patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • smantana
  • taietei
  • bors pntru acrit(sunt moldoveank si de aceea nu e ciorba fara bors)

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Puiul il transati ,se parleste putin la flacara de la aragaz pentru a indeparta tot puful si se spala bine.

intr-o oala de vreo 8 litri se pune cam pe trei sferturi cu apa si se pun bucatile de pui acolo.cand face spuma luati cu lingura toata spuma.

cand incepe sa fiarba puneti ardeiu rosu ,verde,ceapa,patrunjelul tocate si morcovul dat pe razatoare.

cand carnea e aproape fiarta se pune borsul in functie de cat de acru va place,vegeta,piperul.

cand incepe sa fiarba iar puneti taieteii o mana sau 2 cat de gros va place si il lasati pe foc pana cand sunt gata taieteii de fiert.cand e gata inchideti focul si prasarati patrunjel verde tocat si pe deasupra.

serviti cu putina smantana daca va place bineinteles...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sylvia 1

18.02.2010, 23:33

Imi place cum arata !!!

nadina73 1

20.08.2010, 00:21

sant cu dragos nu are somn si papa cu mine

Rocsi 1

20.08.2010, 12:03

ma bucur nadina..sa aveti pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sezon "Ciuri-Buri"