Ciorbita de pui

de lavinia24 in Ciorbe, 11 Feb 2011 | 4287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • telina
  • suc de rosii
  • 1 l bors
  • 1 ceapa
  • vegeta
  • o legatura patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

De la pui se aleg cateva bucati pt ciorba,se spala bine si se pun la fiert cu putina vegeta si 2 foi de dafin.Se curata de spuma,si cand a dat in clocot se arunca prima apa si se pune din nou carnea la fiert in apa curata.Legumele se taie cubulete sau se dau pe razatoare,si cand apa a inceput din nou sa fiarba se adauga in oala.Cand au fiert cartofii se adauga si sosul de rosii si fideaua,se mai lasa putin sa fiarba,iar spre final se adauga si borsul.Se lasa sa dea un clocot,iar la final se adauga patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui reteta ca la mama acasa