Ciorbita de pui

de lavinia24 in Ciorbe, 11 Feb 2011 | 4583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • telina
  • suc de rosii
  • 1 l bors
  • 1 ceapa
  • vegeta
  • o legatura patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

De la pui se aleg cateva bucati pt ciorba,se spala bine si se pun la fiert cu putina vegeta si 2 foi de dafin.Se curata de spuma,si cand a dat in clocot se arunca prima apa si se pune din nou carnea la fiert in apa curata.Legumele se taie cubulete sau se dau pe razatoare,si cand apa a inceput din nou sa fiarba se adauga in oala.Cand au fiert cartofii se adauga si sosul de rosii si fideaua,se mai lasa putin sa fiarba,iar spre final se adauga si borsul.Se lasa sa dea un clocot,iar la final se adauga patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca