Ciorbica de pui

de lacrimioara in Ciorbe, 9 Ian 2011 | 5858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati spate pui,
  • 1 morcov,
  • 1 parstanac,
  • 4 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei verde si 1 rosu,
  • 2 linguri secretul gustului
  • un pumn de taitei fidea,
  • 2 lingurite bors magic
  • sare dupa gust,
  • frunze leustean si frunze telina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbica de pui:

Punem spatele de pui la fiert si lasam pana incepe sa dea in clocot. Dam focul mai incet si spumam supa. Dupa ce am spumat supa adaugam legumele taiate, morcovii si parstanacul dat prin razatoare, sare, secretul gustului. Lasam sa fiarba cam 30 minute adaugam fideaua, punem borsul magic, mai lasam 5 minute si oprim focul. Punem verdeata si gata. Se drege cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde reteta traditionala romaneasca