Ciorbica de dovlecei

de lacrimioara in Ciorbe, 16 Dec 2010 | 5225 vizualizari

 

este o ciorbica inventata de mine care a iesit foarte gustoasa din pacate nu am poze mai multe ca nu am mai avut baterie la telefon

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti,
  • un pastranac,
  • o ceapa,
  • un morcov mai mare sau 2 mai mici,
  • un ardei rosu,
  • 2 linguri de orez,
  • un ou,
  • sare,
  • otet,
  • 2 linguri ulei,
  • cateva frunze de leustean,
  • smantana la alegere.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbica de dovlecei:

Taiem ceapa solzisori o prajim in ulei impreuna cu morcovul razalit foarte putin 1 minut, adaugam apa nu am socotit dar cam 3 litri ,adaugam pastarnacul si el dat prin razatoare,ardeiul tocat, orezul care in prealabil l-am spalat bine, dovlecei spalati curatati si taiati cubulete si sarea dupa gust. Dam la fiert circa 25- 30 minute. La final spargem un ou il batem bine  si il punem treptat in ciorba (eu l-am pus printr-o sita ca sa iasa zdrente subtiri) Punem otet dupa gust mai lasam un minut dupa care oprim focul si adaugam leusteanul si gata se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai uscate cu afumatura