Ciorba taraneasca cu os si galuste

de mihaelar63 in Ciorbe, 5 Aug 2012 | 5746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel mic
  • 1 cartof mare
  • 2 rosii
  • 3 linguri mazare
  • 200 gr telina
  • 1 os mare de porc
  • sare
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina alba
  • patrunjel verde
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu os si galuste:

  1. Osul se sparge in doua , se spala si se pune la fiert in apa multa cu sare . Dupa ce da in clocot se arunca o apa si se inlocuieste cu alti 3 l apa sarata .
  2. Legumele se curata , se spala si se taie cuburi . Se pun si legumele in oala.
  3. Dupa  30 min se incearca morcovul care este mai dens si se fierbe mai greu , daca acesta e fiert si restul sunt .
  4. Se amesteca 2 oua batute spuma cu faina alba si putina sare , sa fie ca o smantana foarte groasa si se pun in oala clocotinda galuscute mici sa curga printr-o palnie . Se mai fierb 5 minute .
  5. ccorba se serveste cu verdeata tocata si ardei iute .

TIPS-URI

1

Daca doriti mai acra puteti drege gustul cu zeama de lamaie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu os si galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

- Andreea - 1

08.08.2012, 15:47

arata foarte bine....

BuniMaria 1

18.08.2012, 21:54

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 14:44

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii