MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu os si galuste:
Osul se sparge in doua , se spala si se pune la fiert in apa multa cu sare . Dupa ce da in clocot se arunca o apa si se inlocuieste cu alti 3 l apa sarata .
Legumele se curata , se spala si se taie cuburi . Se pun si legumele in oala.
Dupa 30 min se incearca morcovul care este mai dens si se fierbe mai greu , daca acesta e fiert si restul sunt .
Se amesteca 2 oua batute spuma cu faina alba si putina sare , sa fie ca o smantana foarte groasa si se pun in oala clocotinda galuscute mici sa curga printr-o palnie . Se mai fierb 5 minute .
ccorba se serveste cu verdeata tocata si ardei iute .
TIPS-URI
1
Daca doriti mai acra puteti drege gustul cu zeama de lamaie .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu os si galuste" nu uita sa-i faci un review.