De ce rapida ? Pentru ca am folosit tocatorul de la blendarul vertical R.H. Pana am numarat la trei legumele sau verdeata mea erau tocate . Mare ajutor in bucatarie o asemenea ustensila . Un robot pana-l instalezi , dezinstalezi , cureti .... dureaza . Jucarioara aceasta este pe placul meu !!!! Imi plac perisoarele cu mult patrunjel ,. Dupa mine daca s-ar putea verzi le-as face !!!
Puneti o oala cu 3 l apa la fiert .
Morcovul,ceapa,telina,radacina de patrunjel,se curata, spala,si taie felii mari.
Tocati legumele cu ajutorul unui maruntitor de legume .http://www.russellhobbs.ro/blender-3-in-1-russell-hobbs-desire-55
Puneti legumele la fiert in apa care clocoteste deja+ pasta iute de ardei .
Tocati o legatura de patrunjel si amestecati cu ingredientele pentru perisoare.
Formati perisoare cu mainile umezite sau unse cu ulei .
Puneti perisoarele la fiert .
In 10 minute maximum trebuie sa dregeti ciorba cu smantana si multa verdeata tocata .
Cine doreste ciorba mai acra poate folosi zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon .
Serviti langa ciorba ardei iute , ceapa rosie sau ridichi feliate .
1
La perisoare , chiftelute, sa se "lege" puneti putin pesmet si tot atat lapte . Pont "invatat" de la chef Michael Chiarello !!!