Ciorba rapida de perisoare cu verdeata

de mihaelar63 in Ciorbe, 28 Ian 2014 | 11945 vizualizari

 

De ce rapida ? Pentru ca am folosit tocatorul de la blendarul vertical R.H. Pana am numarat la trei legumele sau verdeata mea erau tocate . Mare ajutor in bucatarie o asemenea ustensila . Un robot pana-l instalezi , dezinstalezi , cureti .... dureaza . Jucarioara aceasta este pe placul meu !!!! Imi plac perisoarele cu mult patrunjel ,. Dupa mine daca s-ar putea verzi le-as face !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita pasta ardei iute
  • sare
  • zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon -optional
  • Pentru perisoare
  • 500 gr carne tocata mixta porc+ vita
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri pasta ardei kapia
  • 2 linguri orez fiert
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rapida de perisoare cu verdeata:

Puneti o oala cu 3 l apa la fiert .

Morcovul,ceapa,telina,radacina de patrunjel,se curata, spala,si taie felii mari.

Tocati legumele cu ajutorul unui maruntitor de legume .http://www.russellhobbs.ro/blender-3-in-1-russell-hobbs-desire-55

Puneti legumele la fiert in apa care clocoteste deja+ pasta iute de ardei  .

Tocati o legatura de patrunjel si amestecati cu ingredientele pentru perisoare.

Formati perisoare cu mainile umezite sau unse cu ulei . 

Puneti perisoarele la fiert .

In 10 minute maximum trebuie  sa dregeti ciorba cu smantana si multa verdeata tocata .

Cine doreste ciorba mai acra poate folosi zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon .

Serviti langa ciorba ardei iute , ceapa rosie sau ridichi feliate .

TIPS-URI

1

La perisoare , chiftelute, sa se "lege" puneti putin pesmet si tot atat lapte . Pont "invatat" de la chef Michael Chiarello !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rapida de perisoare cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare