Ciorba rapida de perisoare cu verdeata

de mihaelar63 in Ciorbe, 28 Ian 2014 | 11817 vizualizari

 

De ce rapida ? Pentru ca am folosit tocatorul de la blendarul vertical R.H. Pana am numarat la trei legumele sau verdeata mea erau tocate . Mare ajutor in bucatarie o asemenea ustensila . Un robot pana-l instalezi , dezinstalezi , cureti .... dureaza . Jucarioara aceasta este pe placul meu !!!! Imi plac perisoarele cu mult patrunjel ,. Dupa mine daca s-ar putea verzi le-as face !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita pasta ardei iute
  • sare
  • zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon -optional
  • Pentru perisoare
  • 500 gr carne tocata mixta porc+ vita
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri pasta ardei kapia
  • 2 linguri orez fiert
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rapida de perisoare cu verdeata:

Puneti o oala cu 3 l apa la fiert .

Morcovul,ceapa,telina,radacina de patrunjel,se curata, spala,si taie felii mari.

Tocati legumele cu ajutorul unui maruntitor de legume .http://www.russellhobbs.ro/blender-3-in-1-russell-hobbs-desire-55

Puneti legumele la fiert in apa care clocoteste deja+ pasta iute de ardei  .

Tocati o legatura de patrunjel si amestecati cu ingredientele pentru perisoare.

Formati perisoare cu mainile umezite sau unse cu ulei . 

Puneti perisoarele la fiert .

In 10 minute maximum trebuie  sa dregeti ciorba cu smantana si multa verdeata tocata .

Cine doreste ciorba mai acra poate folosi zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon .

Serviti langa ciorba ardei iute , ceapa rosie sau ridichi feliate .

TIPS-URI

1

La perisoare , chiftelute, sa se "lege" puneti putin pesmet si tot atat lapte . Pont "invatat" de la chef Michael Chiarello !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rapida de perisoare cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borş ţărănesc de perişoare