Ciorba radauteana

de ianculubita in Supe/Ciorbe, 27 Mai 2013 | 51143 vizualizari

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

27.05.2013, 10:38

foarte buna

sasha 1

27.05.2013, 10:39

Asa e Ralu, este fffff buna

MotanLaOale 1

27.05.2013, 10:43

roxana_simona 1

27.05.2013, 10:54

Cris2711 1

27.05.2013, 10:56

ma omorati cu ciorba astamusai sa o fac si eu

Lavinia 1

27.05.2013, 11:00

si mie imi place mult

diaconta 1

27.05.2013, 11:12

foarte buna

marcela1979 1

27.05.2013, 11:17

tocmai am papat o portie

Rocsi 1

27.05.2013, 11:23

O ciorbita buna. Alor mei le place

Alina26 1

27.05.2013, 11:52

imi place asa mult ciorba radauteana...!!!!! preferata mea!!!

Lau 1

27.05.2013, 14:54

tare buna

ianculubita 1

28.05.2013, 17:16

ma bucur!!

oana_pisicutza16 1

07.06.2013, 21:26

ianculubita 1

08.06.2013, 11:22

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 09:26

buna ciorba

ianculubita 1

04.11.2013, 12:16

mihaelar63 1

28.09.2015, 00:08

Este singura dintre clasicele romanesti ce-mi lipseste din colectie Trebuie preparata

ianculubita 1

29.09.2015, 20:13

De urgenta s-o pregatesti Mihaela pentru ca alfel vei regreta si pierzi o delicioasa ciorba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana