Ciorba hutulilor

de Ksenya in Ciorbe, 20 Aug 2015 | 5006 vizualizari

COMENTARII (22)

Gicuta 1

20.08.2015, 15:46

Tare buna! Mi-ai facut o pofta....

Ksenya 1

20.08.2015, 15:48

Gicuta ,era ultima varza murata...

- Andreea - 1

20.08.2015, 15:58

Nu am mancat niciodata dar cred ca este tare buna

Bya Ralu 1

20.08.2015, 16:08

vin la o portie

simona72 1

20.08.2015, 16:08

Originala reteta! am cautat despre hutuli pe google...

Ksenya 1

20.08.2015, 16:13

Simona, iti dau un link ,cand vei avea timp...

Ksenya 1

20.08.2015, 16:14

Multumesc fetelor de trecere

simona72 1

20.08.2015, 16:18

Am citit deja,multumesc!

miki_a 1

20.08.2015, 16:20

Intr-adevar o ciorbita cu adevarata istorie!

reisnaor_2006 1

20.08.2015, 16:34

bunaaaaaaaaa

Ksenya 1

20.08.2015, 16:41

Ela

Ksenya 1

20.08.2015, 16:42

reisnaor,

Panacris 1

20.08.2015, 17:36

Andra_Constantinescu 1

20.08.2015, 20:32

Buna!

Catalina L 1

20.08.2015, 21:41

Gherca Daniela 1

20.08.2015, 22:19

-Licurici- 1

21.08.2015, 08:56

Xandrinne 1

21.08.2015, 09:09

Ksenya 1

21.08.2015, 09:22

Multumesc de popas!

RuxyRux 1

26.08.2015, 23:29

Cred ca este extraordinara!

navidad_2017 1

04.01.2017, 03:20

E ff buna, ca toate ciorbele cu varza murata! Am facut si cu carne de vita, si cu afumatura; prima data cu crupe de arpacas, apoi inca de 2 ori cu mei. Usturoiul pus la urma ii da o savoare deosebita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana inspirata de pe bucataras.ro :)