Ciorba din piept de pui cu tarhon

de Zamfira in Ciorbe, 1 Mai 2016 | 3849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 2-3 morcovi
  • 1/2 rădăcină ţelină
  • 2 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 1 cană bulion
  • 3-4 linguri tarhon în oţet
  • 4 linguri de ulei
  • pătrunjel verde
  • sare
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din piept de pui cu tarhon:

Tăiem pieptul de pui cuburi potrivite 2×2 cm.Punem bucăţile de carne la fiert.Când începe să fiarbă, luăm spuma cu ajutorul unei palete.

Curăţăm legumele şi le tăiem cubuleţe. Un morcov dăm pe răzătoarea mare, ceapa o tocăm mărunt şi împreună le călim în ulei.

Adăugăm toate legumele la carnea de pui în zeama curăţată de spumă. Punem tarhonul tocat mărunt şi sare după gust.

Timp de fierbere 40 minute la foc mic. Când au fiert legumele şi carnea adăugăm bulionul şi pătrunjelul verde tocat mărunt. 

Pentru un gust mai acrişor, am adăugat 2-3 linguri de oţet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din piept de pui cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

anca_rm 1

03.05.2016, 11:00

tarhonul ii da o aroma minunata , imi plce

Rahela Velicu 1

03.05.2016, 11:37

Zamfira 1

04.05.2016, 18:13

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de afumătură