Ciorba de zarzavat

de ianculubita in Ciorbe, 24 Iun 2011 | 21129 vizualizari

 

Pe caldura asta,este numai buna aceasta ciorbita;de fapt este impropriu spus ciorba de zarzavat,ar trebui Bors de legume,pentru ca toate ingredientele sunt legume si e acrita cu bors;aveti alta parere?

 

INGREDIENTE

  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • 1dovlecel
  • 1mana de pastai
  • 1cutie de rosii sau 500g rosii
  • 1telina mica
  • 2leg.de leustean
  • 4-5oua
  • 4linguri de ulei
  • 1l de bors
  • sare
  • 500g cartofi
  • 2linguri cu orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat:

Toate legumele curatate spalate,taiate marunt,radacinoasele date pe razatoare,se pun la calit,mai putin pastaile si rosiile,in oala cu ulei incins;dupa ce s-au inmuiat,se adauga rosiile date la blender si un varf de lingurita de zahar;dupa cateva minute,cartofii cubulete si 3-4 cani cu apa;se lasa la fiert cu capac30min.se adauga si pastaile taiate daca sunt prea lungi si borsul care a fiert in alt vas;cand clocoteste,se potriveste la gust apoi se pune orezul si se da drumul usor la cate un ou;cand ouale se ridica la suprafata,se adauga leusteanul taiat marunt apoi se opreste focul

TIPS-URI

1

se serveste rece cu ceapa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de usturoi cu pui "nefugit"