Ciorba de vitel cu boabe

de mihaelar63 in Ciorbe, 10 Oct 2016 | 3397 vizualizari

 

 Adica un fel de taraneasca simplificata cu boabe noi de fasole si boabe de mazare verde . Tocmai am fiert fasole noua pentru iarna [ o pun la congelator ], dintr-aceia cu bobul untos . M-am gandit ca sa prepar o ciorba taraneasca care s-a tranformat pana la urma doar de boabe !!!! Am preparat aceasta bunatate de ciorbica la Multicookerul Philips

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vitel
  • 500 grame fasole boabe -[fiarta ]
  • 250 gr mazare verde [ congelata ]
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 foi dafin
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 felie mare telina radacina
  • 1 crenguta leustean verde
  • 1 gogosar
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu boabe:

  1. Carnea de vitel se spala si se taie cubulete .
  2. Spalati , curatati si din nou spalati legumele .
  3. Ceapa, gogosarul si radacinoasele se taie cuburi , iar morcovii rondele .
  4. Introduceti in cuva masinii de gatit 2 l apa ,legumele  foile de dafin si carnea .
  5. Sarati .
  6. Setati  programul de fierbere timp de o ora .
  7. Dupa o ora se introduce mazarea , fasolea boabe [  eu am avut fiarta in prealabil].
  8. Tot acum se pun rosiile tocate marunt si crenguta de leustean .
  9. Fierbeti inca maximum 10 minute .
  10. Scoateti crengurta de leustean - sa nu dea gust prea puternic .
  11. Gustati si condimentati cu sare daca mai este necesar si cu piper .
  12. Serviti ciorba cu patrunjel verde pe deasupra .
  13.    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Langa ciorba puneti ardei iute , ceapa verde , ridichi .

2

Daca doriti serviti la masa si snmantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume