Ciorba de varza cu afumatura

de Micutza Luana in Ciorbe, 6 Mai 2015 | 3693 vizualizari

 

Un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • o varza alba
  • jumate de ciolan afumat
  • circa 4 litri de apa
  • marar
  • o cutie pasta de tomate
  • o crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Carnea se taie bucatele mici se da intr-un fiert si se arunca apa .

Se pune apa la fiert .

Varza se toaca marunt si se freaca cu putina sare.

Cand apa fierbe se adauga varza ciolanul sosul de rosii si se lasa a fiert circa 3o minute (depinde de varza ) se agauga si crenguta de cimbru sare piper vegeta dupa gust si la sfarasit marar proaspat .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pipote si inimi