Ciorba de vara cu legume mexicane

de Valclaudia in Ciorbe, 26 Iul 2015 | 11499 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 2 morcovi potriviti
  • 450 gr. legume mexicane congelate
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • cca 2l apa rece
  • 3 rosii mari, coapte de gradina
  • 1 foaie de dafin
  • o mana de frunze de patrunjel si telina verde proaspat tocate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vara cu legume mexicane:

Ceapa, ardeii si morcovii se curata, apoi se spala sub jet de apa rece.

Punem intr-o oala uleiul de masline, apoi ceapa, sotam 2 minute la foc moderat, apoi adaugam ardeiul taiat bucati si rondelele de morcov.

Lasam sa se caleasca cca 5 minute, adaugam sare si piper dupa gust, apoi foaia de dafin, punem legumele mexicane congelate si apa.

Ciorba va fi lasata sa fiarba la foc mediu cca 30 minute, pana se fierb legumele.

Adaugam apoi rosiile spalate si trecute prin robot.

Mai fierbem ciorba cca 15 minute, presaram verdeata proaspata, lasam sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciolan afumat cu galuste de cartofi si zeama de varza