Ciorba de vacuta

de izulika in Supe/Ciorbe, 17 Mai 2010 | 23547 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

17.05.2010, 13:46

mama ce as papa o ciorba de vacuta

Dana Cristea - pusikmea 1

17.05.2010, 14:09

madi_marin 1

17.05.2010, 15:01

si mie mi-e pofta...., n-am mai mancat cam de multicel o ciorbita de vacuta....

lia maria 1

17.05.2010, 15:36

si eu vin la o portie

Bucataras Medi 1

17.05.2010, 17:45

foarte bine arata..................eu o acresc cu bors si pun si mazare..............5 furcu...............

izulika 1

17.05.2010, 18:05

si eu o acresc cu bors numai ca am ramas fara

Bucataras Medi 1

17.05.2010, 21:13

se mai intampla ......................pup!

izulika 1

17.05.2010, 21:31

nadina73 1

17.05.2010, 23:37

si eu vreau am pus 5 furcu,trebuia lingurie super buna si arata grozav de bine

elena1988 1

19.01.2011, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii cu fidea si mozzarella