Ciorba de teci

de Andra_Constantinescu in Supe/Ciorbe, 17 Iul 2015 | 7361 vizualizari

 

Dupa operatia suferita, ciorba de teci devenise cea mai buna mancare a mea.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • un ardei gras;
  • un morcov;
  • 2-3 linguri ulei;
  • 2-3 l apa;
  • 700 g teci de fasole;
  • 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • o legatura marar;
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de teci:

Se curata ceapa de foi si se spala.

Se taie ardeiul pe jumatate, se curata de seminte si se spala.

Se curata morcovul de coaja si se spala.

Se pun legumele la fiert intr-o oala cu apa, ulei si putina sare. Se clocotesc 10-15 minute.

Tecilor li se indeparteaza moatele, apoi se rup in bucati mici, se spala si se pun in apa clocotita.

Cand s-au fiert, se adauga rosiile si se mai clocotesc cateva minute. Se pune mararul spalat si tocat marunt si se ia oala de pe foc. Se potriveste ciorba de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de teci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta cu macris