Ciorba de sfecla rosie

de vero_closca in Ciorbe, 19 Iun 2010 | 12017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle rosii mai mari sau 4 mai mici
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 mana fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac sau telina
  • 1 ardei
  • 2 rosii
  • 500ml bors
  • 1 dovlecel mic
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie:

se curata,se spala si se taie legumele dupa preferinta.se pun la calit intr-o oala ceapa,morcovul,pastarnacul si cand s-au inmuiat putin se toarna 2-3 l de apa,se adauga cartofii,fasolea verde,dovlecelul si ardeiul.cand dau  in clocot se adauga si sfecla rosie impreuna cu rosiile taiate felii.se lasa sa fiarba bine si spre final se acreste cu borsul fiert separat,se potriveste gustul de sare si piper.

se serveste cu patrunjel tocat deasupra!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Julie 1

19.06.2010, 12:46

Nu am facut niciodata,dar cred ca e delicioasa. Eu mananc sfecla rosie in salate, are fier si cum ne trebe...

Rocsi 1

19.06.2010, 16:33

mama fetelor nu stiti cat e de buna cirba de sfecla...eu cand fac manc pana nu mai pot

jolygina 1

20.06.2010, 12:20

nu am mancat niciodata ,eu am mancat decat salata de sfecla rosie ,dar cred ca-i buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac