Ciorba de sfecla rosie

de Valclaudia in Ciorbe, 1 Mar 2014 | 6814 vizualizari

 

de 1 Martie va invit la o portie de ciorba poaspata, foarte colorata si deosebit de gustoasa! O primavara insorita va doresc! Cu drag...

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie
  • 2 rosii
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 3-4 linguri de ulei
  • praz (cca 15 cm)
  • 1/2l bors
  • 5-6 cartofi potriviti
  • sare si piper dupa gust
  • boabe de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie:

Curatam si spalam legumele.

Tocam ceapa, taiem prazul si morcovul rondele,apoi le calim impreuna in ulei.

Sfecla o trecem prin robot, rosiile le taiem cubulete.

Dupa ce-am calit legumele adaugam sfecla maruntita, rosiile taiate, foaia de dafin, bobitele de mustar, sare si piper dupa gust si punem cca 3l apa in oala.

Lasam sa fiarba la foc mic mai bine de jumatate de ora.

Adaugam cartofii taiati cubulete si borsul. Lasam la fiert pana se inmoaie cartofii, presaram patrunjel si leustean proaspat tocat.

Oprim focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Cris2711 1

01.03.2014, 18:52

zic doar:

Rocsi 1

01.03.2014, 19:45

Accept chiar si doua portii

laura_n 1

02.03.2014, 14:00

o nebunie, de cand am descoperit-o, nici nu mai renunt la ea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla rosie