Ciorba de salata verde

de lia maria in Ciorbe, 13 Iul 2010 | 9971 vizualizari

COMENTARII (12)

Laly 1

13.07.2010, 17:33

Ce mult ne place salata verde si noua.Pune un scaunel repede ca am plecat spre tine

Ina 1

13.07.2010, 17:59

doua scaunele

lia maria 1

13.07.2010, 18:24

laly, ina poftiti va servesc cu drag

Ina 1

13.07.2010, 18:35

perna pe scaun am? daca nu ajung la farfurie?

madi_marin 1

13.07.2010, 19:20

Bucataras Medi 1

13.07.2010, 19:24

inca un scaun da in capul mesei te rog...................

Julie 1

13.07.2010, 19:26

Daca iti dau la schimb o portie din ciorbica mea a la grec...poate imi pastrezi si mie un loc la masa!

lia maria 1

13.07.2010, 20:18

fetelor, stati linistite, intind masa mare in curte si se rezolva...scaune am , perne am, Ina, ciorba este ca doar am facut ditamai oala Julie cu schimb sau fara, sigur am si pentru tine

Bunica 1

14.07.2010, 17:31

Ciorba de salata n-am facut niciodata. Nu ma intreba de ce , ca nu pot sa-ti dau un raspuns. A ta arata foarte bine.

Corinuta 1

15.07.2010, 16:44

vreau si eu o farfurioara cu ciorbita!arata super!

nadina73 1

17.07.2010, 02:09

5 linguri mari

Ubulika 1

20.07.2010, 11:48

vreau si euuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba la ceaun