Ciorba de salata

de mena29 in Ciorbe, 18 Mai 2010 | 5817 vizualizari

 

Este o ciorba racoroasa pentru zilele calde de vara.

 

INGREDIENTE

  • 2 capatani salata,
  • putin ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingura slaninuta tocata,
  • 3 oua,
  • 300 g smantana
  • 2 fire de marar o lamaie pentru acrit ciorba
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Am spalat bine salata,am taiat marunt usturoiul,am pus putin ulei in oala,am adaugat usturoiul si l-am calit putin,am adaugat salata taiata si am inabusit-o putin dupa care am adaugat cca.1,5l apa.Am lasat sa fiarba aproximativ 10 min la foc potrivit dupa care am adaugat o lingura de slaninuta tocata,am pus sare dupa gust si si cu sucul de lamaie acrim tot dupa gust.Am amestecat bine cele trei galbenuse cu smantana intr-un castron si am luat cate un polonic de ciorba si am amestecat incet cu smantana cu ou dupa care am golit castronul in oala,am pus mararul si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

RuxyRux 1

01.05.2012, 17:00

E nemaipomenita...ador ciorbita asta..eu o fac insa fara slaninuta mi-ai facut o pofta de zile mari Mena draga mea draga, arata incredibil de imbietor!

mena29 1

01.05.2012, 17:05

Ma bucur Ruxy dar sa nu indrazniti sa papati din asta postata de mine ca-i p[ostata in urma cu doi ani

delia64 1

21.01.2015, 12:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba falsa de burta