Ciorba de pui cu taietei de casa

de Florin A in Ciorbe, 13 Mar 2016 | 6173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamuri de pui
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 bucata de telina
  • ardei gras verde/galben/rosu
  • taietei de casa (din doua oua si faina cat cuprinde)
  • 300 ml suc de rosii
  • sare dupa gust
  • 700 ml bors de casa (umplut cu tarate)
  • verdeturi proaspete: leustean, patrunjel
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu taietei de casa:

Fierbem tacamurile de pui (adunand spuma formata, ori de cate ori este necesar).

Adaugam legumele tocate si le fierbem cam 20 de minute.

Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii, lasam sa dea in clocot si adaugam taieteii.

Continuam fierberea inca 5 minute aproximativ. Presaram verdeturile tocate marunt.

Se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare la multicooker