A inceput gradina sa ma rasplateasca cu roadele ei si am profitat de ocazie sa fac o ciorba delicioasa ( zic eu, ca pot) de vara cu multe legume si ceva carnita de pui
Mai intai am curatat aripile si le-am spalat, apoi le-am pus la fiert intr-o oala de 5 l, am adaugat si putina sare. Cand a inceput sa fiarba am adunat spuma formata. Cat au fiert aripile mi-am pregatit legumele, le-am curatat si taiat. Ceapa am taiat-o marunt, atat cea uscata cat si cea verde. Morcovul si pastranacul le-am taiat in cubulete mici, la fel si ardeiul gras. Fasolea am rupt-o in bucatele mai mici iar dovleceii in cubulete mai mari. Dupa ce am adunat spuma am adaugat ceapa, morcovul, pastranacul si ardeiul . Cand au fiert am adaugat fasolea am lasat-o sa fiarba, apoi am adaugat dovlecelul si rosiile cu ardei. Cad toate legumele sau fiert bine am adaugat zarzarele, am potrivit de sare si am lasat sa mai fiarba cca 15 min. Am stins focul si am adaugat maraul tocat. Este o ciorba care se poate manca atat rece cat si calda, cu ceapa sau ardei, dupa preferinte. Sa aveti pofta !