Ciorba de pui cu legume (2)

de Bya Ralu in Ciorbe, 3 Mar 2014 | 4527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de pui
  • 1 zucchini
  • 3-4 buchetele de conopida
  • 1 ceapa alba
  • 1 ou
  • 2 linguri de bulion
  • patrunjel
  • vegeta,piper,leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu legume (2):

Se pun bucatile de pui la fiert in apa cu sare.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.

Cartofii se taie cuburi si se adauga in oala peste pui impreuna cu ceapa.

Buchetelele de conopida se rup in bucati mici se clatesc sub jet de apa si se adauga spre final, cand cartofii sunt pe jumatate fierti.La fel si dovlecelul zucchini se curata de seminte,se taie feliute si se adauga odata cu conopida.

Punem vegeta si piper dupa gust si putin leustean.

Cand s-au fiert toate legumele,intr-un bol se amesteca un ou si se pune in ciorba cu o furculita,se fac"franjuri" se mai lasa cateva minute la foc mic sa fiarba.

Cand este gata punem patrunjel tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute si smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu legume (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba dobrogeana de pasare a' la grec