Ciorba de pui cu fasole oloaga(tucara)

de kamy in Ciorbe, 9 Noi 2010 | 7313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc spate de pui
  • 2 cepe mici
  • 3 morcovi
  • 1 telina potrivita
  • 2 pastarnaci ?
  • 3 rosii mari
  • 1 kg.fasole oloaga
  • tarhon,leustean
  • condiment de pui,sare

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu fasole oloaga(tucara):

Carnea de pui se portioneaza si se spala bine.

Legumele le-am curatat si le-am taiat cubulete(1 morcov l-am taiat rundele)

Carnea, legumele si fasolea pe care eu am avut-o in congelator, le-am pus in kukta(oala sub presiune)am umplut-o 3\4 cu apa rece ,am adaugat concentrat de pui,sare,otet de la tarhon 2 lg,am pus capacul si la foc cu ea.Cand a inceput sa fluiere,am dat focul mic si am lasat-o sa fiarba 3 min dupa ceas.Am oprit focul si am desfacut capacul care nu cade decat atunci cand nu mai e presiune in ea.Cand am putut da capacul jos,am pus in ciorba leustean si tarhon ,,,,,si gata. 

TIPS-URI

1

kukta mea e de tip vechi de 8 l...ungureasca...sunt obisnuita sa gatesc in ea ..asa ca, nu va sfatuiesc sa desfaceti capacul decat atunci cand nu mai ies aburi pe la supapa

2

puteti servi ciorba si cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fasole oloaga(tucara)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

kamy 1

10.11.2010, 15:04

diva...chiar si una normala

nadina73 1

14.11.2010, 11:46

fasole cu pui nu am incercatimi place ideia super 5 f

kamy 1

14.11.2010, 20:40

papa bunms nadina

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bors taranesc de perisoare