Spalam pieptul si il taiem cubulete mici. Curatam ceapa si morcovul. Radem morcovul pe razatoarea mare, iar ceapa o tocam fin.
In uleiul incins punem la calit morcovul. Acoperim oala cu capac si lasam focul la mic. Amestecam ocazional pana morcovul incepe sa se inmoaie usor. Adaugam ceapa, iar dupa ce aceasta a devenit translucida, punem puiul taiat cubuete. Amestecam pana se albeste pe toate partile, apoi stingem cu apa calduta cat sa depaseasca ingredientele din oala cu cateva degete. Punem capcul si lasam sa fiarba 5 minute, apoi adaugam cartoful curata si taiat cuburi si putina sare. Fierbem 10 minute, adaugam dovlecelul cuburi, piper, oregano si cimbru. Fierbem 15 minute, completam cu apa calda car este nevoie si potrivim de sare.
Batem ouale cu iaurtul si apoi turnam in fir subtire1-2 polonice de zeama de ciorba fierbinte. Turnam amestecul in ciorba, amestecand si stingem focul.
Servim ciorba fierbinte cu patrunjel verde tocat fin presarat deasupra.