Ciorba de pui a la grec

de Tabita _ in Ciorbe, 7 Mar 2013 | 6443 vizualizari

 

O ciorba consistenta si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (am pus pieptul de pui)
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/4 telina mica
  • 100 g orez
  • 200 ml lapte
  • 3 galbenusuri
  • zeama de lamaie
  • sare
  • delikat
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Am pus carnea la fiert impreuna cu ceapa intreaga.

Am adaugat telina si radacina de patrunjel date pe razartoare.

Am pus sare si delikat.

Am fiert bine carnea, am scos ceapa.

Am desfacut carnea de pe oase si am taiat-o bucatele.

Am adaugat morcovii dati pe razatoare si orezul.

Am lasat sa fiarba impreuna pana cand s-au fiert morcovii si orezul.

Intre timp am frecat galbenusurile, le-am amestecat cu laptele.

Am luat oala de pe foc si am pus cateva linguri din oala peste galbenusuri si lapte pana ajunge la temperatura ciorbei ca sa nu se imprastie in ciorba amestecul si am turnat in ciorba.

Am repus oala pe foc. Am acrit ciorba cu zeama de lamaie.

Am presarat patrunjelul inainte de servire.

Pofta buna!  

 

TIPS-URI

1

Se pune doar putina zeama de lamaie. Daca va place mai acra puneti toata zeama de la o lamaie.

2

Se poate adauga si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba greceasca de pui