Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Iun 2016 | 4105 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cepe verzi
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 150 gr. cubulete de morcov congelat
  • 250 gr. ciuperci de roua congelate
  • cca 1l apa plata
  • 2 linguri de bulion
  • sare si piper dupa gust
  • verdeata proaspata (marar,patrunjel)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume:

Cepele verzi si ardeiul se curata, se spala si se taie bucatele.

Se pun la sotat intr-o oala in ulei alaturi de cubuletele de morcov congelat, cca 5 minute.

Adaugam apoi ciupercile de roua congelate, punem apa plata, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc potrivit 30 minute.

Incercam morcovii, daca sunt fierti adaugam in coirba 2 linguri de bulion si verdeata proaspat tocata.

Oprim focul,acoperim oala, lasam sa se intrepatrunda aromele si dupa 5-10 minute portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

13.06.2016, 08:41

Ce buna trebuie să fie!

Gherca Daniela 1

13.06.2016, 08:41

mmm tare buna!

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mâncărică de spanac