Ciorba de post

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Mar 2017 | 3923 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 400 gr boabe albe de fasole prefiarta (congelata am avut eu)
  • 1 conserva de fasole rosie scursa si clatita sub jet de apa rece
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 2 foi dafin
  • 1 praz mic tocat
  • 1 ardei kapia
  • 450gr. legume pentru ciorba congelate
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • cca 3 l apa plata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post:

Fasolea alba prefiarta si congelata am asezat-o in oala, am adaugat prazul tocat, ardeiul taiat bucatele si uleiul, apoi apa plata, pasta de ardei, am lasat la foc mic, pana s-au dezghetat boabele de fasole.

Am adaugat bobitele de mustar, foile de dafin, legumele pentru ciorba si am lasat oala la fiert, cca. 15 minute.

Am adaugat fasolea rosie din conserva scursa si clatita, pasta de tomate, am mai fiert ciorba alte 10 minute.

Am potrivit la gust cu sare si piper, am presarat verdeata proaspata si am servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole cu nuca