Ciorba de porc cu orez

de kamy in Ciorbe, 21 Dec 2010 | 19570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne de porc fara os
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 pumni orez
  • cimbru
  • sare,piper
  • o foaie de dafin
  • 2 cuburi concentrat de bors cu legume
  • 2 oua
  • 400 ml. lapte
  • 1 ling.otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu orez:

Carnea am taiat-o bucati mai mari,am calit-o in 3-4 lg.ulei dupa care am adaugat ceapa taiata marunt,morcovii si telina rase.Le-am calit pana s-au inmuiat dupa care am adaugat apa fierbinte frunza de dafin,cimbru cat iei intre 2 degete si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand e fiarta carnea se adauga orezul spalat bine,sare,piper si mai lasam sa fiarba 10 min dupa care adaugam borsul dupa gust si cele 2 abusuri batute putin.Lasam sa dea in 2-3 clocote si oprim focul.

Galbenusurilr le frecam bine cu 1 ling.de otet,adaugam 400 ml lapte,putin cimbru si dregem ciorba.

Cine doreste poate sa-si puna in farfurie smantana.

Pofta buna!!!

Ciorba am facut-o intr-o oala de 4 l.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

kamy 1

30.12.2010, 00:18

susu..daca nu are frunze...

mena29 1

01.01.2011, 11:51

La multi ani,Iubita!!!!!!!!

kamy 1

07.01.2011, 10:20

mena... multumesc la fel...cu intarziere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de legume