Ciorba de peste cu ghebe

de Rocsi in Ciorbe, 9 Dec 2012 | 5269 vizualizari

COMENTARII (36)

Rocsi 1

09.12.2012, 19:58

Meri ma bucur ca iti place

Sim0na 1

09.12.2012, 20:37

ce combinatie interesanta..

Rocsi 1

09.12.2012, 21:04

Simona

mirela0911 1

10.12.2012, 09:59

interesanta combinatie!

Angelina_Elena 1

10.12.2012, 10:59

arata super!

andreea_angelo 1

10.12.2012, 11:15

Dya Daniela Andrei 1

10.12.2012, 13:20

Interesanta combinatie! Eu nu mananc ciorba de peste, insa ghebele imi fac asa o pofta! La noi nu se gasesc si tare as fi vrut!

Rocsi 1

10.12.2012, 20:58

Multumesc Mirela

Rocsi 1

10.12.2012, 20:59

Daria multumesc

Rocsi 1

10.12.2012, 20:59

Andreaa

Rocsi 1

10.12.2012, 21:00

Dya nici eu nu mananc peste deloc..la noi se gasesc ghebe doar daca ploua...S-au facut ceva anul asta, insa nu foarte multe pentru ca nu au fost ploi....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Primul meu bors - de peste