Ciorba de peste

de alilianaa in Peste, 18 Mai 2013 | 15882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • un morcov
  • 2 cepe albe
  • un ardei gras
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • 100 g orez
  • sare
  • 3 linguri otet balsamic
  • 400 g rosii cu zarzavat
  • o legatura de leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Pestele se portioneaza, se spala. 

Legumele se curata, se toaca.

Intr-o oala se pune la fiert apa cu sarea. Cand apa incepe sa fiarba bine se adauga ceapa, ardeiul, morcovul si orezul. Cad au fiert pe jumatate se adauga pestele. 

La final se pun rosiile din borcan. Se potriveste de sare. 

Am adaugat, la final, 3 linguri de otet balsamic. Am lasat sa mai fiearba 5 minute.

Am adaugat leustean verde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

atentie la orez! eu am putut pune legumele impreuna cu orezul, deoarece am mai gatit cu el si stiam cat de bine fierbe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste