Ciorba de peste

de alilianaa in Peste, 18 Mai 2013 | 15552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti macrou
  • un morcov
  • 2 cepe albe
  • un ardei gras
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • 100 g orez
  • sare
  • 3 linguri otet balsamic
  • 400 g rosii cu zarzavat
  • o legatura de leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Pestele se portioneaza, se spala. 

Legumele se curata, se toaca.

Intr-o oala se pune la fiert apa cu sarea. Cand apa incepe sa fiarba bine se adauga ceapa, ardeiul, morcovul si orezul. Cad au fiert pe jumatate se adauga pestele. 

La final se pun rosiile din borcan. Se potriveste de sare. 

Am adaugat, la final, 3 linguri de otet balsamic. Am lasat sa mai fiearba 5 minute.

Am adaugat leustean verde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

atentie la orez! eu am putut pune legumele impreuna cu orezul, deoarece am mai gatit cu el si stiam cat de bine fierbe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de crap oglindă (salontă)