Ciorba de perisoare din piept de pui si marar

de Spiridus in Supe/Ciorbe, 8 Mar 2018 | 3739 vizualizari

 

Ingredientul secret este mereu "iubirea" !

Dragostea de a gati,iubirea de a servi!

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura marar
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri tocana de casa
  • 2 linguri zacusca de casa din ciuperci
  • 1 lingura secretul gustului de gaina
  • 1 lingurita piper
  • Apa dupa cum doriti (dupa cat de lichid vreti sa fie)
  • O mana de orez

Perisoare :

  • 1 ou

3 piepti de pui tocati 

  • 1 lingurita piper
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura secretul gustului de gaina
  • 2 maini de orez umflat
  • 2 linguri griş
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din piept de pui si marar:

Punem la fiert apa intr-o oala incapatoare. Curatam si spalam foarte bine ceapa, morcovul si pastarnacul, apoi le punem la fiert impreuna cu apa.
In timp ce fierbe apa si legumele preparam perisoarele. Pieptul de pui tocat intr-un bol incapator, ou, piper, secretul gustului, ceapa maruntita sau razuita, orezul umflat si gris.

Amestecam foarte bine, apoi formam bile sau mingi mici din toata compozitita (veti vedea in imagini marimea).

Daca apa a dat in clocot si legumele au fiert, le scoatem le maruntim (ceapa o aruncam dupa ce a fiert si este foarte moale), adaugam tocana, zacusca, piper, orezul, secretul gustului si perisoarele.

Lasam perisoarele sa fiarba la un loc cu toate ingredientele timp de 20 de minute, iar dupa ce au fiert si perisoarele, adaugam inapoi legumele maruntite si lasam sa fiarba inca 5-7 minute. Iar la urma adaugam mararul maruntit peste ciorba.

Pofta buna si ne vedem la reteta urmatoare!

TIPS-URI

1

Sa nu depasim cantitatea grişului fiindca o sa devina foarte tari perisoarele!

2

Pieptul de pui fierbe foarte repede de aceea perisoarele le fierbem nu mai mult de 20 de minute dupa un clocot cu ingrediente!

3

Sa nu lasam legumele sa fiarba odata cu perisoarele fiindca o sa se inmoaie prea mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din piept de pui si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de pui