Ingredientul secret este mereu "iubirea" !
Dragostea de a gati,iubirea de a servi!
Perisoare :
3 piepti de pui tocati
Punem la fiert apa intr-o oala incapatoare. Curatam si spalam foarte bine ceapa, morcovul si pastarnacul, apoi le punem la fiert impreuna cu apa.
In timp ce fierbe apa si legumele preparam perisoarele. Pieptul de pui tocat intr-un bol incapator, ou, piper, secretul gustului, ceapa maruntita sau razuita, orezul umflat si gris.
Amestecam foarte bine, apoi formam bile sau mingi mici din toata compozitita (veti vedea in imagini marimea).
Daca apa a dat in clocot si legumele au fiert, le scoatem le maruntim (ceapa o aruncam dupa ce a fiert si este foarte moale), adaugam tocana, zacusca, piper, orezul, secretul gustului si perisoarele.
Lasam perisoarele sa fiarba la un loc cu toate ingredientele timp de 20 de minute, iar dupa ce au fiert si perisoarele, adaugam inapoi legumele maruntite si lasam sa fiarba inca 5-7 minute. Iar la urma adaugam mararul maruntit peste ciorba.
Pofta buna si ne vedem la reteta urmatoare!
1
Sa nu depasim cantitatea grişului fiindca o sa devina foarte tari perisoarele!
2
Pieptul de pui fierbe foarte repede de aceea perisoarele le fierbem nu mai mult de 20 de minute dupa un clocot cu ingrediente!
3
Sa nu lasam legumele sa fiarba odata cu perisoarele fiindca o sa se inmoaie prea mult!