Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

de anuta in Ciorbe, 18 Iun 2019 | 2393 vizualizari

COMENTARII (14)

RODIMUR 1

19.06.2019, 09:30

N-am acrit niciodată cu corcodușe, așa că aș gusta neapărat, nu numai de curiozitate, dar și pentru că-mi plac perișoarele...!

Rahela Velicu 1

19.06.2019, 09:56

O bunatate! Asa facea bunica ciorba, acrita cu corcoduse

MotanLaOale 1

19.06.2019, 09:59

mirela0911 1

19.06.2019, 10:47

Ce buna trebuie sa fie!

vasimur 1

19.06.2019, 12:09

dantes 1

19.06.2019, 12:47

Buna!

anuta 1

19.06.2019, 14:20

Panacris 1

19.06.2019, 20:09

Rocsi 1

19.06.2019, 20:54

Eu mereu mananc ciorbele acrite cu bors, asta probabil pentru ca sunt moldoveanca si pentru ca, asa m-am obisnuit, dar ciorba ta este tare apetisanta!

anuta 1

19.06.2019, 22:11

Buna Rocsi si la noi in Dobrogea tot cu bors de tarate se acresc dar daca iti permite sanatatea ,daca nu alegem si alte variante cum sunt corcodusele,zeama de varza ,agurida(struguri verzi)zarzare.Se prepara ca un nectar si se tin la frider si folosesti cand este nevoie.Oricum o ciorbita este buna daca o acresti cu orice,numai zeama sa fie!

anuta 1

19.06.2019, 22:11

RuxyRux 1

19.06.2019, 22:32

Grozav de buna arata Anuta!

RuxyRux 1

19.06.2019, 23:09

Cand eram copil, ne duceau parintii in Moldova, in zona Onestiului, la niste rude si acolo ciorbele se acreau cu corcoduse, eu sa fiu sincera nefiind obisnuita, nu-mi placeau, mama le acrea ori ca in Ardeal cu otet, smantana si rosii, ori cu bors( invatase de la tata care era moldovean). Asa cum bine zici, poti acri cu orice, zeama sa fie!

anuta 1

19.06.2019, 23:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu cartofi