Ciorba de perisoare cu taitei de casa

de madi_marin in Ciorbe, 17 Ian 2010 | 10902 vizualizari

COMENTARII (17)

Bucataras 1

17.01.2010, 21:20

foaarte bine arata. Si eu sint fan ciorbe acrite cu zeama de varza

Teo 1

17.01.2010, 22:27

MADI ,bine ca ai pus astazi de-o ciorba de perisoare, ca tare -mi place!

madi_marin 1

18.01.2010, 09:02

si noi suntem lesinati dupa ciorba asta.mancam des ...si cu ceapa

Nicolae 1

18.01.2010, 15:04

se face ciorba de perisoare fara cartof si fara aluaturi numai cu zarzavaturi taeate cuburi si bilute facute din carne tocata fin si se acreste cu bors de putina...o fi alta reteta nu am auzit...sa nu uitati verdeata la urma....

madi_marin 1

18.01.2010, 17:21

pai daca am face retetele ,,ca la carte,, .....unde ar mai fi diversitatea, unicitatea, originalitatea? pana la urma....amprenta fiecarei gospodine,nu?

amalia 1

19.01.2010, 16:00

Bineinteles,Madi,ai dreptate! Arata bestial ciorba ta,am s-o incerc chiar maine...

madi_marin 1

19.01.2010, 17:52

sa imi spui cum ti-a iesit ciorbita,Amalia.

liana_geicu 1

19.01.2010, 21:28

Si mie imi place tare mult ciorba asta, mai ales ca ai facut-o cu taitei facuti in casa!

mihaelar63 1

19.01.2010, 21:49

felicitari pt reteta si pt . faptul ca ai avut rabdare sa faci taitei de casa .
de unde o stii , e specifica unei zone , sau ai ,, ghicit-o "" tu ?

madi_marin 1

20.01.2010, 09:06

si mie imi plac taiteii de casa si nu necesita nici mult timp nici cine stie ce ....rabdare. eu fac retetele in functie de cum am chef pe moment....poata ca altadata as fi facut-o cu orez in loc de taitei sau ,,ca la carte,,...

mihaelar63 1

20.01.2010, 09:40


ador chestia asta cu gatitul in functie de moment si chef , sunt o adepta a acestui stil ,

madi_marin 1

20.01.2010, 09:53

cory 1

31.01.2010, 12:28

nana 1

20.02.2010, 20:36

si eu sunt adepta "gatitul in functie de moment si chef"... pana la urma amprenta fiecarei gospodine in bucataria proprie da` "gust" mancarii ... mie imi palce Madi.... si taiteii de casa

madi_marin 1

20.02.2010, 21:01

nana, ma bucur ca iti place....sa incerci sa o pregatesti, taiteii de casa mie imi plac foarte mult....

nadina73 1

20.08.2010, 00:24

5 furcu si chiar am sa o fac zilele asteasuper

madi_marin 1

20.08.2010, 08:48

nadina...multumesc pentru furculite....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de leurda