Ciorba de perisoare se afla in topul preferintelor tuturor. Vorbesc de aceea preparata in casa cu ingrediente proaspete. Nu cred ca poate spune cineva ca nu-i place. Eu cel putin nu am auzit. De data aceasta am inlocuit ceapa cu praz. Imi plac mult perisoarele din piept de pui la care am mai adaugat si putina carne de porc.
Aceasta ciorba este prezentata intr-una din farfuriile ramase de la bunica mea Irina.
"Bunatati de Paste''
Perisoare:
Pofta buna!
1
Pentru ca perisoarele preparate doar din piept de pui imi pareau seci, am mai pus si putina carne de porc.
2
Atentie! Prazul are frunze mai subtiri si are tendinta sa se arda repede.
3
Compozitia rece pentru perisoare se poate modela mai usor. Puneti vasul la rece pana in momentul prepararii.
4
Nu uitati sa spargeti oul separat pe o farfurioara, pentru a verifica prospetimea.
5
Perisoarele nu se fierb foarte mult pentru ca-si pierd forma si se sfarama.