Intr-o oala nu prea mare se pune pe jumatate apa.
patrunjelul,mararul si ceapa verde se spala bine si se toaca marunt.
morcovul se curata,se spala si se taie rondele.
ardeiul se curata de seminte,se spala si se taie cubulete.
legumele taiate se pun oala pentru ciorba si se adauga si cubul knorr.
se fierb cam 15 min .
intre timp facem perisoarele.
carnea tocata se amesteca cu ouale,lingura de orez fiert,patrunjel verde tocat foarte marunt,sare si piper dupa gust.
se amesteca bine compozitia.
dupa ce ciorba a fiert 15 min,se da focul mai mic,se fac perisorele si se pun in oala usor.
apoi dam focul putin mai mare si lasam sa fiarba pana sunt perisoarele gata.
la urma adaugam bors dupa gust,sare si piper(eu am pus si cateva bucati de fidea).
mai dati cateva clocote si inchideti.
se serveste cu smantana si verdeata pe deasupra.
pofta mare!