Peste carnea tocata punem 1 ou, boia dulce,orez, cimbru uscat,gris, sare si piper dupa gust. Amestecam aceasta compozitie, acoperim cu un capac si dam ra rece cca 10 minute sa se intrepatrunda aromele.
Ceapa curatata, spalata si tocata o punem la sotat in 2 linguri de ulei. Imediat adaugam si ardeii taiati bucatele, morcovii taiati rondele si bobitele de piper.
Adaugam rosiile pasate, foaia de dafin si apa. Lasam la fiert pana se inmoaie morcovii.
Formam perisoarele si le adaugam in ciorba. Lasam sa colocoteasca cat este nevoie. Dupa ce perisoarele se ridica la suprafata eu le mai las cam 5-7 minute, dupa care adaug borsul si verdeata tocata marunt.
Stingem focul, mai lasam cateva minute oala acoperita sa se amestece aromele si servim.
Pofta buna!