Ciorba de perisoare

de Tuxedo in Ciorbe, 5 Iul 2013 | 17388 vizualizari

COMENTARII (26)

babi5 1

05.07.2013, 17:46

Bunaaaaaaaaaaaa!!! ciorbitele ,supele merg bine acuma ,pe caldura ..

simona72 1

05.07.2013, 17:49

Valclaudia 1

05.07.2013, 18:00

ma asez la masa si-mi astept cumintica portia!

Tuxedo 1

05.07.2013, 18:15

iry-gabriela 1

05.07.2013, 18:17

MotanLaOale 1

05.07.2013, 18:17

Constelatialeu 1

05.07.2013, 18:24

Bya Ralu 1

05.07.2013, 18:28

buna ciorbita

Corinuta 1

05.07.2013, 18:44

buna tare!

deyutzky 1

05.07.2013, 18:47

ciorbita mea preferata!

laura_n 1

05.07.2013, 19:14

foarte gustoasa

Cris2711 1

05.07.2013, 19:28

si mie imi place tare mult

Lau 1

05.07.2013, 21:11

diaconta 1

05.07.2013, 21:35

Mai Gabriela,zau daca ma mai uit la postarile tale ai noroc ca asta face si mama maine

Dana_Retetegg 1

05.07.2013, 21:57

camelia75 1

05.07.2013, 21:58

Rocsi 1

05.07.2013, 22:40

Imi place foarte mult. Tare aspectoasa ti-a iesit

T I M E A 1

05.07.2013, 22:45

o bunatate de ciorba

Tuxedo 1

06.07.2013, 22:11

Multumesc Rocsi, Dia, Timea, Valclaudia, camelia, tuturooooorr!

kukibella 1

08.07.2013, 13:06

wowww ce bine arata

Panacris 1

08.08.2013, 09:07

mena29 1

20.08.2013, 16:44

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:02

foarte buna

cristi_reby 1

04.02.2014, 22:02

Ancutsa 1

08.08.2016, 21:37

Arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de curcan