Ciorba de perisoare

de andreea_angelo in Ciorbe, 11 Dec 2012 | 4116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un os (vita,porc,afumat)
  • 300 g carne tocata
  • o ceasca mare de orez
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 5 linguri de zarzavat
  • fidea
  • 1 litru de bors
  • marar
  • pantrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Punem osul la fiert, sa iasa zeama mai buna, dupa care punem ceapa tocata marunt si zarzavatul si lasam sa fiarba.

Pregatim perisoarele: carnea tocata amestecata cu orezul, oul, marar si sare. Cand e fiert zarzavatul scoatem osul si adaugam perisoarele care le dam prin ou, sa nu se sfarame. Lasam sa fiarba, iar dupa adaugam si fidea. Dupa ce s-au fiert adaugam borsul, incalzit putin inainte, sare dupa gust si dupa ce am inchis aragazul adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu afumatura